Hajvágás - Pécs
Hajvágás
Te sem tudod mindig megfogalmazni, hogy mi lenne a számodra leginkább ideális frizura? Maradjon a megszokott vagy inkább beújítanál egy új fazonnal vagy hosszal? Elgondolkodtál már azon, hogy vajon mi áll jól Neked? Ha ezeket a kérdéseket már feltetted magadnak, akkor teljesen biztos, hogy Nálunk a helyed, hiszen szaktanácsadásunkkal szívesen állunk a rendelkezésedre és ne aggódj, mi őszintén megmondjuk Neked, ha egy-egy hajat nem javaslunk a számodra. Nos?

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden esetben olyan frizurát készítsünk Neked, ami a szalonból kilépve otthon is egyszerűen elkészíthető, így segítünk abban, hogy a hajad elkészítéséhez szükséges hairstyling technikákat megmutatjuk Neked, így már teljesen biztos, hogy reggelente magabiztosan, mindössze néhány perc ráfordításával tudod elkészíteni napi hajviseletedet. Itt az idő! Görgess lejjebb és válasz hajvágás szolgáltatásaink közül.
Hajnalfényközpont - Pécs


01.
Trend és divat
Te mit próbálnál ki? Megnéznéd magad egy asszimetrikus frizurával vagy inkább egy fokozatos hajviselet vonzana jobban? Imádod az örök klasszikus longbob frizurát, esetleg a pimasz pixi érdekel? Ez még csak a kezdet! Megannyi klasszikus és modern vágási technikával elkészíthető frizura közül választhatsz a szalonban, sőt attól sem ijedünk meg ha egy képet hozol magaddal, vagy ha a szalonban választasz ki egy neked tetsző darabot valamelyik kedvenc magazinodból. Tegyél próbára minket! Bátran kérj valami újat!


Árlista
Rövid haj Közepes haj Hosszú haj
Mosás - berakás - hajlakk 4.500 Ft-tól 6.500 FT-tól 8.500 Ft-tól
Mosás - szárítás 3.900 Ft-tól 5.000 FT-tól 8.500 Ft-tól
Mosás - vágás - szárítás 5.500 Ft-tól 6.500 FT-tól 10.500 Ft-tól


Jelentkezz be Hozzánk!
Kattints az alábbi gombra és jelentkezz be hozzánk akár online is! Csak add meg adataidat és válaszd ki a megfelelő időpontot. Ammenyiben telefonon szeretnél foglalni, úgy írj nekünk a hello@hajnalfenykozpont.hu e-mail címre. Telefonos megkeresés esetén hívj minket a +36 30 324 3717 telefonszámon.
tovább az időpontfoglaláshoz!
Időpontfoglalás
Hajnalfény Szépségközpont


02 - Wellness hajvágás
A legtöbb nő vágya, hogy haja szép hosszú és persze egészséges és tündöklő legyen. Sokan több évig várnak arra, hogy néhány centivel hosszabb legyen a hajuk, azonban ez idő alatt a hajvégek sajnos eltöredeznek és már nem lehet őket megmenteni. Mindezek mellett sajnos nagyon sok esetben a különböző, nem gondos hajszínezési módszerek vagy mechanikai, környezeti behatások is nagyon roncsolják a haj szerkezetét, ami szintén azt eredményezi, hogy a hajvég eltöredezik, amit le kell vágni.

A wellness olló hajvágásnak, vagy közismertebb nevén a melegollós hajvágásnak az a tulajdonsága, hogy a fodrász az ollót a hálózathoz csatlakoztatva felfűti egy a hajad állapotának megfelelő hőmérsékletre, ami 90 és 150 fok között lehet. Hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak, és ha az így vágott frizurát nem óvjuk a környezeti hatásoktól, akkor a haj elveszti erejét, rugalmasságát és fényét.
A wellness vágás ezzel szemben lezárja a hajvégeket (behegeszti), így az nem töredezik tovább, és a káros környezeti hatások nem rongálják a haj szerkezetét. A hajvágás folyamata teljes mértékben megegyezik egy normális hajvágással, semmi különbséget nem érez a vendég a frizura elkészítése alkalmával.

Nagyon hatásos módszer, ha alapjaiban erős és ellenálló hajvégeket szeretnél és akkor is ha arra vágysz, hogy hajad gyorsabban növekedjen. Bátran látogass el szalonunkba, kérd ki szakmai tanácsunk és tedd próbára a meleg olló erejét!


Árlista
Rövid haj Közepes haj Hosszú haj
Meleg ollós hajvágás + szárítás 7.500 Ft-tól 9.500 FT-tól 13.500 Ft-tól
03.
Gyermek hajvágás
Kiemelten ügyelünk arra, hogy kicsik és kicsit nagyobbak is fantasztikusan érezzék magukat Nálunk. Nagyon odafigyelünk gyermek vendégeinkre és gyakorlatilag felnőttként kezeljük őket a szó jó értelmében, természetesen kellő odafigyelés és gondoskodás mellett. Az pedig nem újdonság, hogy nemcsak a gyermekeket lepjük meg egy-egy kedves figyelmességgel, hanem bizony a felnőtt vendégeink is alkalomról-alkalomra valami meglepetést kapnak nálunk. Sok szeretetettel várunk Téged és gyermeked is a Hajnalfény Szépségközpontban!

Árlista
Rövid haj Közepes haj Hosszú haj
Gyermek hajvágás (5 éves korig) 3.000 Ft-tól 4.500 Ft-tól 5.500 Ft-tól


04.
Férfi hajvágás
A férfiakat az általános trend vagy klasszikus hajvágások mellett, könnyen viselhető, egyszerűen elkészíthető frizurákkal és természetesen hairstyling tanácsadással is várjuk a Hajnalfény Szépségközpontban. Kiemelt figyelmet fordítunk a férfiak kopaszodásának kezelésére vagy a kopaszodás megelőzésének elősegítésére. Az sem áll távol tőlünk ha a bajuszra vagy a szakállra férne rá egy kis igazítás vagy akár egy teljesen új fazon kialakítása. Komplex szolgáltatásainknak köszönhetően minden igényt kielégítően várjuk férfi vendégeinket is!

Árlista
Rövid haj Közepes haj Hosszú haj
Férfi hajvágás 4.500 Ft-tól 6.500 Ft-tól 8.500 Ft-tól


A Hajnalfény Szépségközpont Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Hajnalfény Szépségközpont Csapata