Hajfestés - Pécs
Hajfestés
Óriási felelősség egy hajat színezni vagy festeni. Minden esetben ügyelünk arra, hogy a folyamatot hajszíntervezéssel kezdjük, hogy Te, mint vendég pontosan tudd, hogy mi fog történni a hajaddal, milyen kémiai folyamatok mennek végbe, milyen ápolási kötelezettségeid vannak és mennyi időt kell szánnod az új hajszíned elkészítésére. Fontosnak tartjuk, hogy óvjuk hajad állapotát is, így kímélő anyagokkal és professzionális regeneráló termékcsaládokkal óvjuk hajad és fejbőröd állapotát. Arra is odafigyelünk, hogy olyan tanácsokkal vagy termékekkel lássunk el, melyek segítenek Neked abban, hogy saját otthonodban is óvd a hajad színét és minél hoszabb ideig megőrizd hajkoronád ragyogását!


Alap hajfestés


A hajszínváltoztatás azt jelenti, hogy a a természetes vagy akár a festett hajban lévő pigmenteket igen kíméletesen és persze fokozatosan világosítjuk a kívánt színmagasságig, majd egy újrapigmentálás által készítjük el az új és egyben gyönyörű hajszínt. Nagyon fontos, hogy egy-egy drasztikusabb hajszínváltoztatás pl.: feketéből világos barna vagy akár sötét szőke sok idővel jár és bizony nagyon magas az alapanyag szükséglete is. Számos esetben volt arra példa, hogy nagyon sötét színből szeretett volna vendégünk elérni egy-egy nagyon világos árnyalatot. Kiemelten fontos, hogy egy drasztikus világosítás nagy kockázattal jár, hiszen a kémiai anyagok következtében sérülhet a haj szerkezete, természetesen professzionális termékeinknek köszönhetően ennek kockázata igazán alacsony. Az alap hajfestések és hajszínváltoztatások esetén jellemzően a teljes hajviselet egységes színű, azonban sok esetben ezeket különböző trend hajfestésekkel is tudjuk kombinálni... erről lejebb olvashatsz! Látogass el szalonunkba és válassz palettánkról, kérd ki szakértőink véleményét és élvezd megújult hajszíned és egészséges hajad!
Árlista
Rövid haj Közepes haj Hosszú haj
Professzionális hajfestés 9.500 Ft-tól 12.500 Ft-tól 16.500 Ft-tól
Professzionális hajfestés vágással 13.000 Ft-tól 17.000 Ft-tól 22.000 Ft-tól
Ammóniamentes hajszínezés 11.500 Ft-tól 13.900 Ft-tól 18.000 Ft-tól

Az árak hajvágás nélkül értendőek, 100g-ig.

Jelentkezz be Hozzánk!
Kattints az alábbi gombra és jelentkezz be hozzánk akár online is! Csak add meg adataidat és válaszd ki a megfelelő időpontot. Ammenyiben telefonon szeretnél foglalni, úgy írj nekünk a hello@hajnalfenykozpont.hu e-mail címre. Telefonos megkeresés esetén hívj minket a +36 30 324 3717 telefonszámon.
tovább az időpontfoglaláshoz!
Időpontfoglalás
Hajnalfény Szépségközpont

Melír és trend


Napjainkban megannyi lehetőséged van arra, hogy különleges melírozási technikákkal még több színt és kreativitást vigyél a hajadba és ezáltal a megjelenésedbe is. A leginkább ismert páncél melír tulajdonsága, hogy két egymással harmonizáló szín változik a frizurádban. Azoknak a vendégeknek javasoljuk, akik szeretik az aranylóbb, melegebb árnyalatokat.

A férfiak vagy a kevésbé bevállalósabb hölgyek számára ideális a babylight melír, amit leginkább a napszítta hatáshoz tudnánk hasonlítani. Ezzel szemben igazán karakteres választás a hajpánt melír, aminek a lényege, hogy az arc körüli tincsek kerülnek világosításra, míg a frizura hátsó része kevésbé.

A 2010-es évek nagy kedvence a fóliás vagy lap melír az egyik legrégebbi technika. Akkor a legtökéletesebb választás, ha nincs időd minden hónapban ellátogatnod a fodrászhoz, mert nem feltűnő a lenövése, tartós és jellemzően nem fakul.

Az elmúlt évek óriási kedvence az ombre. Úgy tudod a legkönyebben elképzelni, hogy a hajvégek három vagy akár négy árnyalattal is világosabbak a haj felső részénél. Természetesen ahogy a legtöbb melír esetén, itt sem csak és kizárólag szőke színkombinációkban gondolkodhatunk. Az ombre utódja a sombre, ami mindössze annyiban tér el a nagytestvértől, hogy mindössze 1-2 árnyalattal tér el a frizura alja és teteje.

Árlista
Rövid haj Közepes haj Hosszú haj
Hajfestés + melír egész fejen 13.500 Ft-tól 17.000 Ft-tól 26.500 Ft-tól
Fóliás melír fejtetőn 8.500 Ft-tól 14.000 Ft-tól 18.000 Ft-tól
Fóliás melír egész fejen 13.500 Ft-tól 19.000 Ft-tól 28.000 Ft-tól
Hajtő szőkítés 5.000 Ft-tól 7.000 Ft-tól 9.000 Ft-tól
Teljes szőkítés + festés 1x 18.000 Ft-tól 36.000 Ft-tól 65.000 Ft-tól
Teljes szőkítés + festés 2x 28.000 Ft-tól 56.000 Ft-tól 95.000 Ft-tól
Ombre
Kérd ajánlatunkat személyedre szabva!
19.000 Ft-tól 29.000 Ft-tól 39.000 Ft-tól
Az idei év egyik top favoritja a peek-a-boo, aminek lényege, hogy a melírok döntő többsége nem látszik normál helyzetben kizárólag csak akkor, amikor belekap a hajadba a szél vagy mondjuk sportolsz. A másik nagy kedvenc pedig a balayage, ami sepregetést jelent. Ez az ombre utódja, annak egy egyszerűsített, szabadkézi változata. Ebben az esetben nem fóliával kerül felhelyezésre az anyag, hanem szabad kézzel dolgozzuk el a hajadon, ezzel sokkal természetesebb hatást érünk el, hiszen nem lesznek egyformák sem az árnyalatok, sem pedig a vonalvezetések.

Na tudod már, hogy legközelebb melyiket választod?


A Hajnalfény Szépségközpont Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Hajnalfény Szépségközpont Csapata