Függősúlyos edzés
Függösúlyos edzés
A függősúlyos edzést az amerikai haditengerészet fejlesztette ki, amely mára meghódította a világot és gyakorlatilag az egyik leginnovatívabb fitnessz eszközzé nőtte ki magát. Óriási előnye, hogy egyszerre több izmot is aktívan megdolgoztat, mindeközben pedig normál esetben a saját testsúlyunkkal dolgozunk az alakformálás, erősítés vagy zsírégetés alatt. A függősúlyos heveder egy jól megkomponált, funkcionális tréning eszköz, ami állítható méretű fogókból és hevederekből áll. A magasság szabályzásával növelhető egy-egy gyakorlat nehézsége, így gyakorlatilag mindenki ugyanazon az edzésen szabályozhatja saját maga számára a nehézségi szintet. Természetesen célszerű edzőink, sport instruktoraink segítségét kérni, hogy megfelelő, de még nem túlzó terhelést kapjon a tested.

A saját testsúlyodat használva tetőtől-talpig átmozgat és meg is dolgoztat a felfüggesztéses módszer. Nagyon változatos edzésforma ez, hiszen rengeteg gyakorlat végezhető el a segítségével. Az izolált edzőtermi gyakorlatokkal szemben a függősúlyos edzés több izomcsoportra koncentrál egy időben, így maximálisan kiaknázható az edzésforma előnye.
Sziklai Richárd
sziklai.richard@hajnalfenykozpont.hu
+36 70 608 6288
Függősúlyos edzés Fitness - Pécs
Kiknek ajánljuk?
Azok a vendégeink imádják elsősorban, akiknek kiemelten fontos, hogy növeljék az állóképességüket, hiszen a gyakorlatok zöme erőfejlesztő jellegű gyakorlat. Nagyszerű hír tehát a férfiaknak és a nőknek egyaránt, hiszen az általános területek mellett nem kizárólag a zsírégető zónákat célozza.

Mivel a core izmok kiemelt figyelmet kapnak az edzések alkalmával a törzs stabilitását nagyszerűen elvégzi az edzésforma, így akár hátfájós vagy gyenge hátizmokkal rendelkező vendégek is imádni fogják a gyakorlatokat.

Azoknak is kimagasló lehetőség, akik heti 2-3 edzésre képesek eljárni, hiszen ebben az esetben igazán látványos súlyvesztés, szálkásodás érhető el függősúlyos edzés következtében akár már 1.5 - 2 hónap alatt, ha valaki az edzések mellett az életmódváltásra és az elfogyasztott ételek mennyiségére is ügyel.


Árlista
Megnevezés Felnőtt Diák, nyugdíjas
napi jegy (60 perc) 1.100 Ft 900 Ft
5 alkalmas bérlet
érvényessége: 1 hónap
4.900 Ft 3.900 Ft
8 + 1 alkalmas bérlet *
érvényessége: 1 hónap
7.900 Ft 6.500 Ft
16 + 2 alkalmas bérlet *
érvényessége: 2 hónap
14.900 Ft 11.500 Ft
havi korlátlan bérlet
érvényessége: 1 hónap
9.900 Ft 7.900 Ft
* 1 alkalom ingyen jár. A plusz alkalom az esetben használható fel, ha a többi alkalom a lejárati határidőn belül került felhasználásra.

Áraink bruttó árak.
Foglalj helyet edzéseinkre!
Fitness időpontfoglalás
Foglalj időpontot online edzésünkre. Nincs más dolgod, mint add meg vezeték- és keresztneved, a telefonszámod és az e-mail címed. Fontos, hogy a létszámnál add meg, hogy hány fő részére szeretnél helyet foglalni csoportos, vezetett óráinkon. Az edzések időtartama 60 perc. Természetesen a szépségközpont légkondícionált edzőtermében öltözőt, zárható szekrényeket és zuhanyzót is biztosítunk a részedre, hogy kényelmesen, kis csoportban, veled együtt maximum 10 fő részvételével tudj feltöltődni és a saját testeddel foglalkozni. Javasoljuk, hogy az adott edzésre az edzés kezdő időpontja előtt 15 perccel érkezz meg, hogy kényelmesen áttudj öltözni és feltudj készülni a csoportos órára.

A foglalás alkalmával válaszd ki a legördülő menüből a számodra megfelelő időpontot. Az edzés díját a helyszínen készpénzben vagy utalványok formájában tudod pénzügyileg teljesíteni. Arra is lehetőséged van, hogy kedvezményes diákjegyet vagy bérletet válts az óráinkra. Ezt is természetesen a helyszínen tudod elvégezni. Az első foglalást követően rendszerünkbe egyszerűen belépve kezelheted időpontfoglalásaidat és a bérleteid érvényességét is. Bérlettel rendelkező vendégeink esetén a lefoglalt időpont aznapi lemondása esetén az adott alkalomat felhasználtnak tekintjük. Sok sikert és jó edzést kívánunk!Sajnos most nincs szabad időpontunk.
A Hajnalfény Szépségközpont Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Hajnalfény Szépségközpont Csapata