FitFight edzés FitFight edzés
FitFight®
Szeretnéd levezetni a felesleges energiád? Szeretnéd, ha gyakorlatilag a teljes edzés alkalmával igazán magas fordulatszámon pörögnél? Fogyókúrába kezdtél és egy olyan mozgásformára vágysz, ami folyamatosan magas szinten tartja a pulzusod és egy igazán aktív edzést biztosít a részedre? Szeretnéd kiengedni a gőzt és belefeledkezni egy-egy edzésbe? Ebben az esetben a FitFight® edzésünket Neked találták ki! A FitFight® edzésünk alapjainban a kick-boxhoz hasonlítható, arra épülő edzésforma, így nagy mértékben fedezhetők fel az edzésen ütés és rugáskombinációs elemek, melyek nagy odafigyelést igényelnek.

Az edzés alkalmával összeismerkedhetsz a kick-box figura készletével. Megtanulod a horgot, de a rugások tárházával is megbarátkozhatsz. Igazán különleges kardio edzés formának számít napjainkban. A hosszantartó, egyenletes gyakorlatokat és az ismétléseknek köszönhetően zsír égetésére mozgósítjuk a szervezetünket, míg a dinamikus mozgások, melyek kissé terhelik a szervezetet segítik az izomtömeg növekedését. A gyakorlatok alkalmával a vér áramlása felgyorsul szervezetünkbe, ami elősegíti az anyagcserét és szervezetünk gyorsabban képes megszabadulni a lerakódott mérgektől és zsíroktól is.

Nemcsak testileg, de lelkileg is igazán kielégítő edzésforma, hiszen az edzések alkalmával a szervezet nagy mennyiségű endorfint szabadít fel, amitől az edzések után úgy érezzük, hogy bizony sokkal boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak vagyunk.

Tartsuk együtt közepes szinten a pluzusszámod! Válaszd a FitFight® edzést és tegyünk együtt az egészségedért, a közérzetedért és nem utolsó sorban pedig az alakodért!


FitFight FitFight - Pécs FitFight
Sziklai Richárd
sziklai.richard@hajnalfenykozpont.hu
+36 70 608 6288


Árlista
Megnevezés Felnőtt Diák, nyugdíjas
napi jegy (60 perc) 1.100 Ft 900 Ft
5 alkalmas bérlet
érvényessége: 1 hónap
4.900 Ft 3.900 Ft
8 + 1 alkalmas bérlet *
érvényessége: 1 hónap
7.900 Ft 6.500 Ft
16 + 2 alkalmas bérlet *
érvényessége: 2 hónap
14.900 Ft 11.500 Ft
havi korlátlan bérlet
érvényessége: 1 hónap
9.900 Ft 7.900 Ft
* 1 alkalom ingyen jár. A plusz alkalom az esetben használható fel, ha a többi alkalom a lejárati határidőn belül került felhasználásra.

Áraink bruttó árak.
Foglalj helyet edzéseinkre!
Fitness időpontfoglalás
Foglalj időpontot online edzésünkre. Nincs más dolgod, mint add meg vezeték- és keresztneved, a telefonszámod és az e-mail címed. Fontos, hogy a létszámnál add meg, hogy hány fő részére szeretnél helyet foglalni csoportos, vezetett óráinkon. Az edzések időtartama 60 perc. Természetesen a szépségközpont légkondícionált edzőtermében öltözőt, zárható szekrényeket és zuhanyzót is biztosítunk a részedre, hogy kényelmesen, kis csoportban, veled együtt maximum 10 fő részvételével tudj feltöltődni és a saját testeddel foglalkozni. Javasoljuk, hogy az adott edzésre az edzés kezdő időpontja előtt 15 perccel érkezz meg, hogy kényelmesen áttudj öltözni és feltudj készülni a csoportos órára.

A foglalás alkalmával válaszd ki a legördülő menüből a számodra megfelelő időpontot. Az edzés díját a helyszínen készpénzben vagy utalványok formájában tudod pénzügyileg teljesíteni. Arra is lehetőséged van, hogy kedvezményes diákjegyet vagy bérletet válts az óráinkra. Ezt is természetesen a helyszínen tudod elvégezni. Az első foglalást követően rendszerünkbe egyszerűen belépve kezelheted időpontfoglalásaidat és a bérleteid érvényességét is. Bérlettel rendelkező vendégeink esetén a lefoglalt időpont aznapi lemondása esetén az adott alkalomat felhasználtnak tekintjük. Sok sikert és jó edzést kívánunk!Sajnos most nincs szabad időpontunk.
A Hajnalfény Szépségközpont Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Hajnalfény Szépségközpont Csapata