extra szolgáltatások
Extra szolgáltatások
A különleges vagy klasszikus hajvágási technikák, hajfestések és színezések, továbbá a különleges melírok mellett még megannyi lehetőséges van arra, hogy még vonzóbb, még különlegesebb hajad legyen. Egyes hölgyek imádják a tartós dauert, mások oda vannak a tartós hajegyensítésért, de persze olyanok is akadnak, akik a hajhosszabbítás mellett teszik le a voksukat.

Mind a három szolgáltatási kör igazán különleges megjelenést kölcsönöz a hajnak és igazán időtálló és látványos megoldásnak számítanak, melyek könnyedén viselhetőek és igazán karakteres frizurát biztosítanak viselőjének. A Te szívedhez melyik áll a legközelebb? Görgess lejjebb és válassz szolgáltatásaink közül!
A legnagyobb bűn nem az, ha kihasználod a szépséget, hanem az, ha nem tudod, hogyan használd.
Aimee Agresti


Tartós dauer
01 -
Tartós dauer

A tartós dauer egy igazán összetett kémiai eljárás. Nagyon fontos, hogy kizárólag szakavatott fodrásszal végeztessük a folyamatot, hiszen egy hajmosással nem távolítható el és bizony ha nem megfelelően készítik el, akkor nagyban roncsolhatja a haj teljes szerkezetét. A dauer lényegi részét adja, hogy a folyamat kapcsán a haj legfelső három kötésrétegét kell megbontanunk. Az első kötés réteg vízzel, a másik lúggal oldható fel. Többek között a hajfestékek is ilyet tartalmaznak. A harmadik réteg pedig kizárólag dauer vízzel nyitható fel az úgynevezett tio vegyületeknek köszönhetően. A folyamat elvégzése után a rétegeket egyesével zárjuk vissza és a teljes regenerálódás 24 órát vesz igénybe. Addig nem szabad, hogy a hajat nedvesség érje.


A folyamat során megválasztható a loknik nagysága, esése és természetesen a volumen nagysága is. Gyakorlatilag napjainkban már nem feltételnül jelenti a dauer az aprónak mondható, bodri hajat, sok esetben alkalmazzuk általános hullámosítás során is. Igazán változatos és természetes hatás is elérhető a a tartós dauer segítségével. Látogass el hozzánk és mond el kívánságaidat. A hajad állapotának felmérését követően szívesen segítünk Neked abban, hogy a legjobb megoldást válaszd.
Árlista
Rövid haj Közepes haj Hosszú haj
Teljes dauer + hajvágás 15.500 Ft-tól 22.000 Ft-tól 35.000 Ft-tól
Dauer ikercsavarással - - 40.000 Ft-tól


Jelentkezz be Hozzánk!
Kattints az alábbi gombra és jelentkezz be hozzánk akár online is! Csak add meg adataidat és válaszd ki a megfelelő időpontot. Ammenyiben telefonon szeretnél foglalni, úgy írj nekünk a hello@hajnalfenykozpont.hu e-mail címre. Telefonos megkeresés esetén hívj minket a +36 30 324 3717 telefonszámon.
tovább az időpontfoglaláshoz!
Időpontfoglalás
Hajnalfény Szépségközpont


02 -
Tartós hajegyenesítés


Biztosan ismerős a mondás, hogy, aki egyenes hajjal van megáldva az bizony göndör hajat szeretne. Ha te fordítva gondolod, akkor a tartós hajegyenesítés szolgáltatásunk bizony Neked való! Szalonunkban több fajta hajegyenesítési módszer közül választhatsz, azonban a legismertebb és a hajjal a leginkább gyengédebb megoldás a brazil vagy más néven a keratinos hajegyenesítés. A módszer lényege, hogy képez egy stabil keratinos réteget minden egyes hajszálon, aminek eredményeképp egyenes és természetesen selymes frizurát kapunk.

Köztudott, hogy a tartós hajegyensítés sajnos roncsolja a hajak szerkezetét, ez a megoldás azonban gyengébb és biztonságosabb is bármely más hajegyenesítési eljárásnál, hiszen nem alkalmaz erős kémiai anyagokat, mivel a keratin minden esetben előfordul a hajszálakban. A kezelés maximum hat hónapon keresztül tart, azonban ez az időtartam nagyban múlik azon is, hogy a hajat mennyi nedvesség vagy egyéb más kémiai anyag éri, illetve, hogy milyen környezeti vagy időjárási tényezőknek tesszük ki.
Hajhosszabbítás
Az eljárás minden hajtípuson alkalmazható, gyakorlatilag mellékhatások nélkül. Sőt, bizonyos esetekben igazán jól is jöhet, hiszen technikai védelmet is nyújt a káros UV sugárzásokkal szemben. Nos meghoztuk a kedved a hajegyensítéshez? Kérdezd meg szakembereinket arról, hogy számodra mely tartós hajegyenesítési eljárást javasolnánk a leginkább. Írj nekünk vagy foglalj időpontot az oldalon található online időpontfoglalás segítségével!


Árlista
Rövid haj Közepes haj Hosszú haj
Tartós hajegyenesítés 22.000 Ft-tól 45.000 Ft-tól 59.000 Ft-tól


03 -
Hajhosszabbítás


Napjaink egyik legközkedveltebb szolgáltatása a hajhosszabbítás és a hajdúsítás. Sok esetben találkozunk azzal a problémával, hogy valaki levágatja a haját és megbánja, hogy az akár több évig növesztett hajkoronától mindössze néhány perc alatt megvált. Az is szinte mindennapos, hogy valaki a nagy napra készül vagy egy jeles alkalomra és szüksége van egy kis extra hosszra. A hajhosszabbítás a közvélekedéssel ellentétben nemcsak a haj hosszának növelését jelenti, hanem a legtöbb esetben a haj dúsítását is, hiszen többlet haj kerül rá a fejre valamilyen illesztési eljárással, ami azt eredményezni, hogy a hajunk mennyisége is megnő.

Az idősebb korosztály közkedvelt szolgáltatása a hajdúsítás és a fejtetődúsítás, ezzel a hajritkulás és a kopaszodás eredménye fordítható vissza prémium minőségű póthajak illesztésével. A hajhosszabbítás, dúsítás teljes tárházával várjuk az érdeklődőket. Megannyi technikát alkalmazunk annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább illőt.

A hajnövesztés hosszadalmas feladat, míg a hajhosszabbítás akár fél óra alatt is elvégezhető. Közkedvelt hajhosszabbítása technikánk a HairContrast hidegillesztéses eljárás. Lényegét adja, hogy a póthaj két vékony lapcsára van felfűzve amit szendvicsként illesztünk a dúsítandó vagy hosszabbítandó hajfelületre. Ezzel az eljárással igazán gyorsan tudunk dolgozni és azonnali, igazán látványos az eredmény a szabadalmaztatott NORDIC Tape System eljárásnak köszönhetően.
Hajhosszabbítás
Másik népszerű eljárásunk a keratinos hajillesztés, amikor is tincsekkel történik a hajhosszabbítás. A pót tincseket keratin felmelegítésével rögzítjük egy-egy tartó tincshez. Az eljárás a melegítés és a keratin kötési ideje miatt az előző eljáráshoz képest lényegesen hosszabb, az eredmény hasonló, hiszen azonosan nagyjából 3-4 hónapig a póthaj fennmarad. Az illesztés további előnye, hogy a haj újra felhasználható.

A legrégebbi eljárás a hajfelvarrás. Ez a módszer nagyjából két hónapos tartást biztosít, ezt követően ismételten meg kell ismételni az eljárást. A frizura úgy készül, hogy a saját hajadból vékony parketta fonással fodrász mesterünk sorokat alakít ki, és ide helyezi fel tű és cérna segítségével a tresszeket. Egy frizura jellemzően 3-4 sorral kerül hosszabbításra. Ezzel a módszerrel semmilyen hőkezelés vagy vegyszerezés nem történik és árban a legkedvezőbb szolgáltatás.

Neked melyik a kedvenced? Bátran válassz és keresd fel a Hajnalfény Szépségközpontot, hiszen ingyenes konzultációval várunk, így biztosan azt a szolgáltatást választod, ami a leginkább megfelelő az igényeidnek.

Árainkról kérjük érdeklődj a +36 30 324 3717 telefonszámon.


A Hajnalfény Szépségközpont Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Hajnalfény Szépségközpont Csapata