Esküvői hajak


Alkalmi
&
menyasszonyi
frizura
Te is a Nagy Napra vagy egy jeles alkalomra készülsz, ami igazán pompás hajkölteményért kiált? Nagy tapasztalattal rendelkezünk esküvői konytok készítése terén. Az egyszerű feltűzéses kontyok mellett igazán különleges és szemet gyönyörködtető fonatokat vagy a mai trendnek megfelelő egyszerű, laza loknikat is kérhetsz. Minden esetben rajtad múlik, hogy milyen frizurát készítünk el a részedre. Fontos, hogy odafigyelünk rád és arra is, hogy milyen jellegű esküvőt álmodtál meg magadnak. Fontos, hogy milyen ruhát viselsz, hogy milyen sminket képzelsz el magadnak és az sem elhanyagolható, hogy milyen az arcformád és mi áll jól Neked. Ebben mind-mind a segítségdre sietünk, arról nem mesélve, hogy egy helyen letudhatod akár a teljes esküvői vendégsereg hajának elkészítettetését, így a koszorúslányok, örömanyák, de még a vőlegény is egy helyen szépülhet a nagy pillanat előtt.
Esküvői hajak Esküvői hajak


Van egy nagyszerű hírünk! Amellett, hogy gondosan segítünk Neked abban, hogy a legjobb arcodat mutathasd meg az esküvőd alkalmával, arra is van lehetőséged, hogy esküvői próbafrizurát és próba sminket készítsünk Neked, hogy már előre tűpontosan láthasd a végeredményt. Mindezek mellett megannyi esküvői kiegészítővel, csattal és prémium minőségű hajdísszel is készültünk, így ha színesítenéd alkalmi frizurád, arra is van lehetőséged.

Ne ijedj meg akkor sem, ha nem esküvői kontyot vagy frizurát szeretnél készítettni, hanem egy igazán sugárzó kontyot vagy alkalmi hajat, akkor is jó helyen jársz! Bátran görgess lejebb, tekintsd meg kiemelt galériánkat és válassz a már elkészített hajaink közül, vagy álmodd meg a Te saját tökéletes frizurád. Szakképzett csapatunk biztos lehetsz benne, hogy elkészíti a részedre.

Árlista
Rövid haj Közepes haj Hosszú haj
Konty berakással, mosással 15.500 Ft-tól 19.000 Ft-tól
Konty szárazon 8.500 Ft-tól 12.500 Ft-tól
Esküvői firzura 12.000 Ft-tól 18.000 Ft-tól 25.000 Ft-tól
Fonás 3.000 Ft-tól 4.500 Ft-tól 8.500 Ft-tól
Göndörítés mosás nélkül 5.500 Ft-tól 8.500 Ft-tól 12.500 Ft-tól
Göndörítés mosással 7.500 Ft-tól 10.500 Ft-tól 14.500 Ft-tól
Esküvői időpont előfoglalása 10.000 Ft kaució/ fő
Esküvői frizurák készítése
Esküvői frizurák készítése
Nagyon fontos, hogy a jellemzően nyári, hétvégi időpontok a legtöbb esetben már a tavaszi időszakban elfogynak, így mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot, amilyen gyorsan csak tudod, hogy a Te tündöklő frizurád is mi készíthessük el a részedre.
Alkalmi frizurák


Jelentkezz be Hozzánk!
Kattints az alábbi gombra és jelentkezz be hozzánk akár online is! Csak add meg adataidat és válaszd ki a megfelelő időpontot. Ammenyiben telefonon szeretnél foglalni, úgy írj nekünk a hello@hajnalfenykozpont.hu e-mail címre. Telefonos megkeresés esetén hívj minket a +36 30 324 3717 telefonszámon.
tovább az időpontfoglaláshoz!
Időpontfoglalás
Hajnalfény Szépségközpont
A Hajnalfény Szépségközpont Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Hajnalfény Szépségközpont Csapata