Hajnalfény Szépségközpont..
Sok szeretettel köszöntünk a Hajnalfény Szépségközpont hivatalos oldalán. Bátran nézz körbe oldalunkon, válogass kiemelt szolgáltatásaink közül. Ismerd meg szakmailag kiemelkedő csapatunkat és bátran foglalj időpontot is. Új frizurára vágysz? Nem tudod, hogy melyik viselet állna Neked a legjobban? Tervezed, hogy új hajszínt választasz vagy a meglévő frizurádat szeretnéd feldobni néhány különlegesebb melírral? Jó helyen jársz! De ez még nem minden! Komplex szolgáltatási körünknek köszönhetően az általános fodrászati tevékenység mellett megtalálsz számos az egészséges és kiegyensúlyozott életmóddal kapcsolatos szolgáltatást is, így hajápolási szolgáltatásaink közül is választhatsz.

A külső - belső megújuláshoz hozzá tartozik kozmetikai szolgáltatás vonalunk is, aminek keretén belül prémium arc- és testkezelések várnak a Hajnalfény Szépségközpontban. Műkörmösünk igazán különleges mesterműveket varázsol a kezedre vagy a lábadra egyaránt. Látogass el hozzánk! Tegyél próbára minket! Szikaliné Bán Hajnalka
A Hajnalfény Szépségközpont elődje, a Hajnalfény Szépségszalon 2004-ben nyitotta meg a kapuját. Azóta megannyi fejlődésen, fejlesztésen és innováción esett át a szalon és alakult át az idők folyamán szépségközponttá. A központ vezetője Sziklainé Bán Hajnalka, aki kimagasló szakmai tudásának köszönhetően az évek alatt igazán elismerésre méltó birodalmat épített ki Baranya szívében.

Hajni megannyi országos és nemzetközi fodrász márka arca volt már. Kiemelkedő munkássága nyomon követhető volt a 2008-as évektől, amikor is az Alfaparf országos fodrásza és bemutató fodrásza lett. Megannyi szalon tréning, színpadi bemutató és továbbképzés köthető a nevéhez. Több ezer fodrász vett részt az általa tartott oktatásokon az elmúlt években. 2012-ben sikeresen megszerezte mestervizsgáját is. Ennek köszönhetően az országos fodrász és bemutató fodrász tevékenysége mellett kiemelt alakja lett a helyi fodrász képzésnek. Rengeteg tanuló az ő kezei alatt tanulhatta ki a szakmát. Mai napig elismert és közkedvelt oktató megannyi felkéréssel. Ezt mi sem mutatja jobban, mint, hogy 2013-tól a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara fodrász mestere, fodrász szakértője. A régióban ő felügyeli a fodrász képzés kapcsán kollégáit és segíti őket az év minden napján.

A sikertörténet még nem ért véget. 2014-től nemzetközi business mentorrá vált, hatalmas csapata országos szinten tevékenykedik. Kiemelt szakterülete a szépség, az egészség és természetesen elkerülhetetlen módon a hajápolás. Az elmúlt éveket a növekedésnek szánta. Minden lépése, tette hozzájárult ahhoz, hogy mostanra egy komplex szolgáltatási palettán átívelő szépségközpont vezetője lehet. A vendégeit személyesen ismeri, imádja őket és csapatával minden másodpercben azon dolgozik, hogy azok a vendégek, akik betérnek hozzá valami pluszt, még több figyelmességet és persze kimagasló szolgáltatást kapjanak.

Tedd próbára Te is a Hajnalfény Szépségközpontot! Válassz a kiemelt szolgáltatások közül és foglalj időpontot még ma!
Hajnalfény Szépségközpont Hajnalfény Szépségközpont


" " A szépség teljesen relatív. Egyik nap szépnek látom magamat, a másikon kevésbé. Egyik nap szépnek látok valamit, a másikon már nem tetszik. Egy állandóan változó, képlékeny helyzet ez, amelyet feleslegesnek érzek viszonyítási alapnak tekinteni az életben.
Pásztory Dóra
Hajnalfény Szépségközpont - Pécs
20 év tapasztalat
A 20 év önmagában szép idő, azonban kijelenthetjük, hogy az évek alatt lépésről lépésre bejártunk sokmindent, ami még többet tett hozzá ahhoz, hogy a vendégeinket a legmagasabb minőségi kritériumoknak
megfelelően szolgáljuk ki!
Felkészült csapat
Az egyszer már megszerzett tudás örök, azonban kopik. Kifejezetten ügyelünk arra, hogy folyamatosan nemzetközi képzéseken vegyen részt a csapatunk minden tagja, hogy felkészültek és szakmailag naprakészek legyünk.
Elégedett ügyfelek
Nálunk a vendég az első. Lehet bármilyen tökéletes szakmailag az átadott munka, ha a vendég tetszését nem nyeri el, akkor addig dolgozunk rajta, amíg nem távozik tőlünk elégedetten. A jóhírünk mindennél többet ér!
Ismerd meg csapatunk
Sziklai Richárd
Sziklai Richárd
Fitness instruktor
Tovább
Sziklainé Bán Hajnalka
Sziklainé Bán Hajnalka
Fodrászmester, sminkes
Tovább
Bán Klaudia
Bán Klaudia
Kozmetikus, masszőr
Tovább
A Hajnalfény Szépségközpont Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Hajnalfény Szépségközpont Csapata