Formaváltoztató Workshop
Hullámos, göndör vagy egyenes? Dauer és társai? Napjainkban ismét hódítanak, egészen a tartós göndörítéstől kezdve a tartós hajsimító eljárásig. Te miként alkalmazod ezeket a technikákat? Úgy érzed, hogy szeretnél agy új szintre lépni? Itt a lehetőség. A vegyszeres, professzionális formaváltoztató kezelések rád várnak! Tanuld meg őket mesteri szinten!

Minden képzésünkön díjmentes cateringet biztosítunk frissítők és aprósütemények tekintetében, valamint 12:00-tól egy órás ebédszünetet tartunk. A képzések alkalmával ajándék jegyzetfüzettel és képzés elvégzését követően elismerő oklevéllel kedveskedünk Neked. A képzéshez szükséges babafejeket díjmentesen biztosítjuk a részedre. Kérjük, hogy az általános fodrász kelléktárad hozd magaddal.

Fontos, hogy minden képzésünk márkafüggetlen, vagyis nem egy-egy professzionális fodrász márka termékeit használjuk, vagy nem csak és kizárólag azokat mutatjuk be Neked. A képzések nem termékpromócióra vagy értékesítésre épülnek!
A helyszínen a parkolás az utcán lehetséges. Fizetős parkoló övezet, ahol a gépjárművek elhelyezése 160 Ft / óra.

Képzés általános adatai:

Időtartam 09:00 - 15:00
Maximum résztvevők száma 8 fő
A képzés helye Pécs
pontos egyeztetés később
Listaár bruttó 29.990 Ft (vagyis ennyit kell fizetned)
Early Bird bruttó 24.990 Ft (vagyis ennyit kell fizetned)
Oktató: Sziklainé Bán Hajnalka A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara fodrász szakértője, országos oktató és bemutató fodrász, fodrászmester
Alapképzés Fodrászoknak, tanulóknak
• Arc- és hajforma elmélet
• Alaptechnikák elsajátítása
• Alap formaváltoztatások
• Dauer technikák
• Szekciós leválasztások
• Hullámosítás
• Egyenesítés és tartós egyenesítés
Minden képzésünk mellé ajándékba adunk egy 60 perces hajgenerálási (hajgyógyászati) oktatást is, aminek a segítségével ténylegesen támogathatod a vendégeid megjelenését, hiszen segítünk abban, hogy a törzsvásárlóid, törzsvendégeid haja nem csak kívül, de belül is ragyogjon, ami tudjuk, hogy bizony nehéz feladat!
Jelentkezz professzionális Formaváltoztató Workshopunkra az alábbi esemény segítségével. Nincs más dolgod, mint kattints a lenti eseményre és ott add meg az adataidat, majd kattints a "Jelentkezem az oktatásra” gombra. Fontos, hogy jelentkezésed alkalmával e-mail megküldjük részedre díjbekérőnket! Az oktatás díját kizárólag utalás formájában tudod rendezni! Fontos, hogy az oktatáson csak akkor vehetsz részt, ha előre elutalod az oktatás díját a díjbekérőn szereplő határidőig. Ezt követően a lefoglalt helyet felszabadítjuk és amennyiben kedvezményes áron foglaltál, úgy a kedvezményed is odavész, így fordíts kiemelt figyelmet arra, hogy megfelelő időben utald el a képzésen való részvétel költségét!


Jelentkezz még ma!
Az oktatásra meghirdetett időpontok mind beteltek.
A Hajnalfény Szépségközpont Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Hajnalfény Szépségközpont Csapata