Foglalás a fodrászatba
Hajszalon szolgáltatásaink érdekelnek? Most már lehetőséged van online is időpontot foglalni felületünkön keresztül. Csak kattints a tovább gombra és add meg adataid, válaszd ki a kívánt szolgáltatást és az időpontot mikor jönni szeretnél. Munkatársunk minden esetben visszaigazolást küld neked az időpontfoglalásról. Ammenyiben telefonon szeretnél foglalni, úgy írj nekünk a hello@hajnalfenykozpont.hu e-mail címre. Telefonos megkeresés esetén hívj minket a +36 30 324 3717 telefonszámon.
TovábbFoglalás a kozmetikushoz
Kozmetikusunkhoz jelenleg a https://ban-klaudia-ev.salonic.hu/ oldalon tudsz időpontot foglalni. Telefonon a + 36 70 633 88 26 számon tudod Őt elérni, vagy írj neki a ban.klaudia@hajnalfenykozpont.hu e-mail címre.Foglalás a fitness terembe
Fitness termünkben csoportos órákat és személyi edzést is tartunk. A személyi edzések időpontjairól kérjük érdeklődj a sziklai.richard@hajnalfenykozpont.hu e-mail címen vagy telefonon a +36 70 608 6288 számon. Csoportos óráink órarendjét az alábbi gombokra kattintva éred el.
Időpontfoglalás FitFight®-ra
Időpontfoglalás Bosu®-ra
Időpontfoglalás függősúlyos edzésre
A Hajnalfény Szépségközpont Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Hajnalfény Szépségközpont Csapata