Sziklainé Bán Hajnalka - Sziklai Gábor
Nagyon régóta az volt az álmunk, hogy egy olyan komplex szolgáltatási körrel rendelkező szépségközpontot vezethessek, ahol mindenki testileg és lelkileg, kívül és belül egyaránt megújulhasson, kikapcsolódhasson. Minden szolgáltatást és minden szakembert úgy válogattam be a szépségközpont palettájába, hogy először saját magamom teszteltem, utánajártam, kipróbáltam, teszteltem. Nagyon fontos számomra a saját hitelességem és az adott szavam. Ezt nem játszhatom el sem a vendégeim, sem az ismerőseim, sem a baráti társaságom előtt.

Számos prémium márkát használunk a szépségközpontban és nem köteleződtem el napjainkra egy mára mellett sem, mert mindig igyekszem a legjobbat választani, márkától függetlenül és úgy gondolom, hogy ezt úgy lehet elérni, ha több helyről vásárolok és mindenhonnan a legjobbat. Az elmúlt éveim így teltek, hogy teszteltem, próbálgattam. Ekkor találkoztam egy igazán prémium étrendikegészítő családdal és egy újabb üzleti lehetőséggel, amit kétkedve fogadtam, de Hajnalkásan ezt is kipróbáltam és több hónapon keresztül teszteltem a saját családommal egyetemben.

Rátaláltam a Forever Living Products termékeire, melyek teljes mértékben meggyőztek és az tetszett és tetszik a mai napig a legjobban, hogy gyakorlatilag a széleskörű paletta szinte összes terméke elnyerte a tetszésemet, amit bátran ajánlok mindenkinek. Fontosnak tartom, hogy ez nem egy értékesítési rendszer vagy csak egy termék. Egy olyan szakmai, orvosgárdából álló stáb áll mögöttem, akik több évtizedes szakértelmükkel támogatják a vendégeimet, ügyfeleimet annak érdekében, hogy teljes mértékben átalakuljanak.
Mit adott még a Forever?
Nekem a FLP egy igazán különleges életvitelt és keretet is adott. Amellett, hogy a termékeket a szépségközpontban is alkalmazom, mint hivatalos referencia szalon egy egész csapattal dolgozom együtt. A Forever engedélyezi azt is, hogy a referencia szalon mellett további prémium termékekkel is foglalkozzak, így igazán komplex palettát tudok felsorakoztatni vendégeim és ügyfeleim részére.

Eagel Managerként kiemelt feladatom a csapatomba tartozó szakemberek koordinálása és legfőképpen támogatása. Ők olyan a saját szakmájukban hiteles szakemberek, akik szintén meglátták a lehetőséget a Foreverben és beépítették saját életükbe, munkájukba és a lehető legtöbbet kívánják nyújtani ügyfélkörüknek.

Ez az igen magas szint, amit a Forever berkein belül elértem nagy büszkeséggel tölt el, hiszen nemcsak magamnak, hanem a saját csapatomnak is köszönhetem, amit azt gondolom, hogy a legfontosabb. A legfontosabb, hiszen nélkülük nem sikerült volna.
Mi a cél?
Úgy gondolom, hogy egy vállalkozás esetében kiemelten fontos, hogy folyamatosan megújuljon, új ismereteket szerezzenek a benne dolgozó vezetők és munkatársak egyaránt. Az én célom az, hogy Hozzád is eljusson az információ és, hogy mérlegelni tudj. Országos oktatófodrászként és elismert fodrász mesterként megannyi oktatás és szakmai továbbképzés van a hátam mögött, melyet szívesen megosztok Veled is.


Miért való ez neked?
Nem tudom, hogy Neked való-e. De az biztos, hogy egy beszélgetést megér és a beszélgetés alkalmával egyértelmű lesz, hogy akarsz-e a csapatomba tartozni és az is, hogy én úgy gondolom-e, hogy együtt tudjuk tolni a Te szekeredet is. Tedd meg az első lépést és igyunk egy kávét.
Sziklainé Bán Hajnalka & Sziklai Gábor
eagle managerek
Mit nem várhatsz?
Én nem vagyok egy termékekkel házaló ügynök. Én nem eladni akarok, hanem megoldásokat kínálni. Ha egy adott problémára nem jó megoldás a forever vagy a szolgáltatási palettám, akkor nem kell tukmálni… én ezt is tanítom.

Ha a Te vendégeidnek nincs szüksége egy adott szolgáltatásra vagy termékre, akkor nem kell kiajánlani. Ennyira egyszerű az egész. Nem megélhetési vállalkozó vagyok, nem ügynök és nem kereskedő.

Szakmaiságommal ajánlok és aki bízik bennem, mint ahogy benned is, az megfogadja a szakmai vagy baráti tanácsom. Ezt hívják dupla haszonnak, hiszen a vendégem, barátom megjutalmaz egy köszönömmel és az elégedettségükkel, míg a forever pedig financiálisan fejezi ki háláját. Ennyi az egész. Nincs benne se több, se kevesebb.
Mi az a Forever?
1978-ban az Arizona állambeli Scottsdale-ben történt megalapítása óta, a Forever Living Products az Aloe Vera termékek legnagyobb termesztője, gyártója és forgalmazója a világon.

Már több mint három évtizede, elszánták magunkat arra vonatkozólag, hogy az egészségért és szépségért a természet legértékesebb forrásait kutatják fel és osztják meg a világon mindenhol. A minőségért és tisztaságért való elkötelezettségükkel szenvedélyesen segítenek mindenkit a világon, hogy minden ember jobban érezze magát és szebben is nézzen ki.

A Forever Living Products ma egy multi-milliós nagyvállalat, amely életeket változtat meg és kozmetikai illetve étrend-kiegészítő termékek százait gyártja és értékesíti világszerte. Több évnyi tapasztalatból, innovatív új ötletekből, szilárd értékekből és a felülmúlhatatlan minőségi rendszerünkből merítve a Forever Living Products új ösvényeket tör magának az elképzelhetetlen siker felé vezető úton.

A csodálatos aloe vera levél több mint 200 aktív összetevőt tartalmaz, 20 ásványi anyagot, 18 aminosavat és 12 vitamint Azáltal, hogy az ültetvények, az Aloe feldolgozása és csomagolása, valamint a raktározás is a Forever saját kezében van, felügyelni tudják a minőséget és a költségeket minden lépésnél – kezdve a nyersanyagoknál a mindenki által kedvelt, kész termékekig. A növénytől a termékig, végül hozzád!

A Forever az első Aloe Vera cég, melyet a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács (International Aloe Science Council) hitelesített, és kibocsátotta részére jóváhagyó pecsétjét.

A termékek megannyi díjjal, ajánlással és nemzetközi szabadalommal rendelkeznek. Tedd próbára Te is a Forever prémium minőségű termékeit!
Tudd meg Te is, hogy mit adhat Neked, vállalkozásodnak vagy, akár a Vendégeidnek a Forever. Tudd meg, hogy miként lehetsz sikeres. Less el tőlem mindent, hiszen Nekem ez a célom! Legyél egy jól működő csapat része! A sikerhez vezető út nem pénz kérdése, hanem szorgalom és munka, munka, munka. Ennyi a titkos recepet. Ezt most elárultam Neked.Ha úgy gondolod, hogy egy profi csapat része akarsz lenni, ami támogat és felemel, akkor ne habozz tovább. Töltsd ki az alábbi űrlapot. Az üzenet mezőbe kérlek, hogy írd bele, hogy milyen szakterülettel foglalkozol, miben vagy jó és milyen együttműködési lehetőségeket látsz. Kérlek, hogy ezt vedd komolyan, mert mind a kettőnk ideje a legfontosabb.

A kávéra vagy teára természetesen a vendégem vagy.
Sok sikert nekünk!
Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám *
E-mail cím *
Üzenet *


Küldés
A Hajnalfény Szépségközpont Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Hajnalfény Szépségközpont Csapata