Beauty Tippek - mindent a hajápolásról I.

Kiemelt szakterületem a szépségápolás-benne a haj-és bőrápolás-valamint az egészségmegőrzés. Mindig is annak szenteltem magam, hogy a nők nálam testileg lelkileg feltöltődjenek, megszépüljenek. Célom, hogy mindenkit megújítsak tetőtő talpig, megmutassam, milyen a legszebb formája!

 

Napjainkban általános kihívás a nagymértékű hajhullás, illetve a hajszálak elvékonyodása. Ennek többféle oka lehet, például a helytelen hajfestés, szőkítés, de ide tartozik az erős napfény károsító hatása is. A hajápolás alapvetően külső, fizikai eljárás, ám a holisztikus szemléletet követve úgy vélem, fontos a belső vitalizálás és az egyensúly kialakítása.

 

Esküvőre való készülődéskor ezek még nagyobb hangsúlyt kapnak. Kedvenc szlogenem: „Ha megálmodtad életed nagy napját, mi segítünk, hogy a látvány tökéletes legyen.” Ilyenkor külön figyelünk a hajra, a bőrre és a körömre. A nagy napra mindenki gyönyörű, hosszú hajat és álomsminket szeretne, de ezért tenni kell!

 

Filozófiám: azzá leszel, amit megeszel. Azon túl, hogy egészségesen étkezünk, az étrend-kiegészítők is fontos szerepet kell, hogy kapjanak a mindennapjainkban – ez is kell a külső-belső egyensúly megtalálásához. Ne feledd: a szépség belülről fakad.

 

Szívesen ajánlom a következő étrend-kiegészítőket: Aloe Berry Nectar, Active Pro-B, Forever Daily, Forever A-Beta CarE, Forever Nater-Min- ezeket fogyasszuk napi rendszerességgel   vagy akár kúraszerűen! Természetesen személyre szabottan, hiszen mindannyian egyediek vagyunk! Ha a belső táplálás megtörténik, az a külsőnkön is meg fog látszani. De lássuk, mit tehetünk még! A Beuty tippek második részébél kiderül

 

Tetszett a bejegyzésünk? Nincs més hátra, mint kövess minket a Facebook-on és az Instagram-on is!

Oszd meg velünk te is véleményed!
Név *
E-mail *
Üzenet *
Elküldöm a véleményem!A Hajnalfény Szépségközpont Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Hajnalfény Szépségközpont Csapata